... tænk lokalt når du skal ud i verden

Juleturen 2017 går til Wismar og Schwerin og finder sted 8-10 december.

I år har vi valgt at lave en juletur på 3 dage. Vi har fået mange tilkendegivelser på at man ønsker sig lidt mere tid generelt, så det prøver vi at efterkomme.

Fredag d 8/12.

Afgang fra Viborg kl. 7.00.

Vi starter fra Eksercerpladsen bag Tinghallen, og når alle mand er kommet i bussen, kører vi sydpå gennem Jylland. Undervejs får vi frisklavet kaffe/the og dejlige rundstykker. Vi laver et par strække-ben-pauser undervejs, ligesom vi finder et rart sted til at nyde vores medbragte frokostboller.

Vi forventer at nå Wismar lidt over middag, ca kl 13. Her besøger vi det fine julemarked i den smukke, gamle by og får en masse sanseindtryk inden vi kl ca 17 fortsætter i bussen til Schwerin.

Efter ankomst til Schwerin bliver vi indkvarteret på vores hotel, Niedreländischer Hof, og her mødes vi alle til aftensmad kl. ca 19.30.

Resten af aftenen er til fri disposition. Hotellet ligger centralt i byen, så det er nemt at smutte ud og se sig lidt omkring.

 

Lørdag d 9/12.

Lørdag starter med dejlig morgenad på hotellet. Dagen er fri til at gøre hvad man lige har lyst til.

Vi kan foreslå at besøge det smukke Schwerin Slot, som ligger på en halvø i en byens søer. Dronning Margrethes farmor, Dronning Alexandrine er opvokset på dette slot, og der er rigtig meget at se på her, både ude og inde. Nu huser slottet Landdagen i Meckelburg-Vorpommern.

Lørdag har alle butikker ligeledes længe åbent, så shopping er helt klart en oplagt mulighed, og der er gode muligheder for at finde et hyggeligt sted til frokost (for egen regning). Endelig er der jo det store julemarked på byens gamle torv. Her er der et væld af boder med snat sagt alt hvad et julehjerte kan ønske sig, lige fra julepynt og kunsthåndværk til Glühwein og grønkål.

Kl. 18.30 mødes de, der har tilkøbt aftensmad på dag 2, til middag på hotellet. Vil man hellere selv finde ud af aftensmaden er der gode muligeheder i den julepyntede by. I følge vores oplysninger lukker julemarkederne kl ca. 21. om lørdagen.

 

Søndag d 10/12.

Mætte af lørdagens indtryk og en dejlig nats søvn er der morgenmad på hotellet, inden vi kl 9.30 starter på hjemrejsen.

Vi kører nordpå og gør holdt ved grænsen med mulighed for at julehandle og måske få en bid frokost inden turen fortsætter hjemad. Vi forventer at nå Viborg sidst på eftermiddagen.

 

Praktiske oplysninger:

Vores hotel: Niederländischer Hof, Alexandrinenstrasse 12-13, 19055 Schwerin ,4*.

Hjemmeside: www.niederlaendischer-hof.de

Medbring: pas, det gule og det blå sundhedskort

Valuta: Euro, (det er bedst med kontanter på julemarked)

Tillæg: Enkeltværelse, 300,00 kr

Tilkøb: Aftensmad dag 2, 200,00 kr pr/pers.(bestilles v tilmelding)

Betaling: 1000,00 kr i depositum ved tilmelding, restbeløb senest 20/11-17.

 

Der sælges øl og vand i bussen. 

 

TILMELDINGSFRIST: 15. OKTOBER 17   på tlf 60 29 10 11  /  28 99 57 00. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Inkluderet i rejsens pris: 

  • transport i 4* turistbus
  • kaffe og rundstykker på turens 1. dag
  • frokostbolle på 1. dag
  • aftensmad på 1. dag
  • 2 x overnatning i delt dobbeltværelse på 4* hotel inkl. morgenmad
  • kaffe på hjemturen i bussen
  • mulighed for indkøb v grænsen hjemad

Alt dette for 2295,- kr pr/pers.

 

Teknisk rejsearr. og medlem af rejsegarantifonden nr 617: Group Tour´s A/S, Lille Borgergade 33, 9400 Nørresundby.